Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Yarhasanlar Mahallesi’nde akşam saatlerinde hareketli ve gergin dakikalar yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık iki saat önce Yarhasanlar Mahallesi'nde bir apartmanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, olay yerine gelen ekiplerce ikna edilerek aşağı indirildi. Kontrol amaçlı hastaneye kaldırılan şahıs, tedavisinin tamamlanmasının ardından serbest kaldı.
Hastaneden Çıkar Çıkmaz Yine Çatıya Çıktı
Hastaneden ayrıldıktan kısa bir süre sonra yeniden eyleme geçen şahıs, bu kez İtfaiye Amirliği yakınlarındaki Mimar Sinan Bulvarı üzerinde bulunan başka bir apartmanın çatısına tırmandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
İtfaiye ekipleri binanın çevresinde olası bir düşme vakasına karşı güvenlik önlemleri alırken, polis ekipleri şahsı vazgeçirmek için uzun süre çaba sarf etti.
İkinci Kez İkna Edildi
Ekiplerin titiz ve sabırlı ikna çalışmaları neticesinde şahıs, tehlikeli eylemine son vererek çatıdan indirildi. Olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekiplerince ilk kontrolü yapılan şahıs, işlemleri ve ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
Yorum Yazın :Misafir