
Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş, camilerin toplum hayatındaki ve manevi dünyadaki önemine dikkat çekerek yürütülen çalışmalar hakkında açıklamada bulundu. Ezan sesinin gönüllere huzur verdiğini ve camilerin birlik duygusunun pekiştiği en kıymetli mekanlar olduğunu vurgulayan Mintaş, ibadethanelere yönelik temizlik seferberliğinin kararlılıkla süreceğini belirtti.
"CAMİLERİMİZ KARDEŞLİĞİMİZİ YAŞATTIĞIMIZ EN KIYMETLİ MEKANLARIMIZDIR"
Camilerin sadece birer ibadet alanı değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın merkezi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Fuat Mintaş, şu ifadeleri kullandı:
"Ezan sesinin gönüllerimize huzur verdiği, dualarımızın göğe yükseldiği camilerimiz; yalnızca ibadet ettiğimiz değil, aynı zamanda kardeşliğimizi ve birlik duygumuzu yaşattığımız en kıymetli mekanlarımızdandır. Bu anlayışla, ilçemizdeki tüm camilerimizde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle kapsamlı temizlik ve bakım çalışmalarına başladık."
İLK DURAK ALİ RİZA CAMİİ OLDU
Çalışmalar kapsamında Ahmetli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ali Rıza Camii’nde detaylı bir temizlik ve bakım gerçekleştirdi. Camii halılarından hijyen alanlarına kadar titiz bir çalışma yürüten ekipler, ibadethaneyi vatandaşların kullanımına hazır ve pırıl pırıl hale getirdi.
Başkan Mintaş, manevi değerlerin yaşatıldığı ibadethanelerin her zaman temiz, bakımlı ve huzurlu tutulması için belediye olarak gereken özeni göstermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Yorum Yazın :Misafir