Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışma kapsamında, Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik saha ve analiz çalışması gerçekleştirdi.
Yapılan incelemeler neticesinde; O.B., M.C.G., Ş.A., Ş.A., A.Y. ve T.Y.Y. isimli şüphelilerin, komşu bir ilden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Manisa'ya getirecekleri bilgisine ulaşıldı.
Otoyol Gişelerinde Operasyon
Narkotik Şube ve Otoyol Jandarma Komutanlığı ekiplerince 12 Şubat 2026 tarihinde düzenlenen operasyonda, şüphelilerin kullandığı araçlar Akhisar Otoyol Gişelerinde durduruldu. Araçlarda yapılan aramalarda, toplam 28 bin 504 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.
2 Şüpheli Cezaevine Gönderildi
Operasyonun ardından gözaltına alınan 6 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden O.B. ve M.C.G. "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 4 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Yorum Yazın :Misafir